Estudis de Geobiologia y
Contaminació Electromagnètica

"La teva llar és la teva segona pell, transforma-la en un aliat per a la teva salut i benestar."

Digues on vius, i et diré què pateixes.

Què és el que mesurem i analitzem a Hábitat Sano?


Estudis Geobiològics


Mediciones Electromagnètiques

Per què és important realitzar un estudi de geobiologia i contaminació electromagnètica?

Un estudi de geobiologia ens permet comprendre com l’entorn geològic i ambiental pot afectar la nostra salut i benestar. Els éssers humans passem gran part de la nostra vida en espais interiors, com ara els nostres llars i llocs de treball, per la qual cosa és important que aquests espais siguin saludables i segurs.

Detectem possibles fonts de contaminació o risc geològic en un espai determinat, com la presència de gas Radó, geopaties com ara corrents d’aigua subterrània o falles. A més, avaluem la qualitat de l’aire interior per detectar tòxics ambientals com els COV (Compostos Orgànics Volàtils), formaldehid i CO2.

Mesurem i analitzem els camps electromagnètics presents en un ambient determinat, com poden ser els camps elèctrics i magnètics generats per aparells elèctrics, sistemes d’il·luminació, antenes de telecomunicacions, línies d’alta tensió, entre altres. L’objectiu principal d’un estudi electromagnètic és avaluar l’impacte d’aquests camps electromagnètics en la salut i el benestar de les persones que estan exposades a ells.

Hi ha molts estudis científics que suggereixen que l’exposició prolongada a camps electromagnètics pot estar associada amb alguns efectes adversos per a la salut.

Ens basem en els diferents apartats de la Norma Tècnica de Mesurament en Baubiologie, elaborats per l’Institut für Baubiologie + Nachhaltigkeit IBN, que descriuen les influències ambientals interiors biològicament crítiques. Aquesta norma està constituïda per experts en Baubiologie, així com per la col·laboració addicional de científics independents del camp de la física, química, biologia, arquitectura, laboratoris, metges ambientalistes, etc.

Amb tota aquesta informació, es poden prendre mesures preventives per millorar la qualitat de l’entorn interior, creant espais interiors saludables i segurs, i millorant així la nostra qualitat de vida i benestar.

Et sents identificat/da?

Et lleves cansat sense energia? Et despertes entre les 3 i les 4 de la matinada i et costa tornar a dormir?”

¿Has observat si hi han antenes prop teu?

Apretes les dents mentre dorms, bruxisme, i et fan mal les cervicals.

Problemes per quedar-te embarassada? Has perdut l’apetit sexual i mostres signes evidents d’apatia.

Caiguda del sistema immunològic i aparició de malalties greus.

Patir acúfens o tinnitus (xiulets a les oïdes) nocturns.

 Sudoració nocturna o incontinència urinària.

Alteracions hormonals o intestinals?

¿Què es el informe BIOINITIATIVE

El informe BIOINITIATIVE és una revisió bibliogràfica de més de 1.500 pàgines referents a més de 4.000 estudis científics i treballs sobre l’exposició a Camps Electromagnètics (CEM) de Radiofreqüències (RF) i de Freqüències Extremadament Baixes (FEB -ELF en anglès-) realitzades per experts de reconeixement internacional.

Constaten que els nivells existents de seguretat pública són inadequats per protegir la salut pública i documenten les evidències científiques actuals sobre la relació causal dels camps electromagnètics: s’aborden les evidències sobre els efectes en els gens i en l’ADN (genotoxicitat)/ les proteïnes de l’estrès / la melatonina i el sistema immunològic / la fertilitat i la reproducció (disminució i alteració de l’esperma i avortaments involuntaris) / efectes fetales i neonatals / alteració de la barrera hematoencefàlica; evidències de l’autisme, alteracions neurològiques i del comportament (efectes en la memòria, l’aprenentatge, el comportament i l’atenció, trastorns del son), la leucèmia infantil i altres càncers infantils, els tumors cerebrals i neuromes, el càncer de mama, la malaltia d’Alzheimer…

En el nostre país els valors permesos estan molt per sobre dels valors extrems, fent que cada dia tinguem més problemes de salut importants.

Descarregar informe Bioinitiative: BIOINITIATIVE.cas

Scroll to Top
× Contactar